Vinyasa flow yoga

Voor Yogi’s van alle niveau’s

 

Het woord Vinyasa kan worden vertaald als ‘iets op een speciale manier plaatsen’, zoals bijvoorbeeld yogahoudingen. In een Vinyasa les worden bewegingen en ademhaling gecoördineerd om een flow te creëren van de ene naar de andere beweging, zodat je vanuit je hoofd en gedachten in je lichaam kunt zakken en meditatie in actie kunt ervaren. Dit is een geliefde manier om mindfulness of “in het moment zijn” te oefenen.

Onze Vinyasa flow lessen:

In deze lessen beweeg je van het begin tot aan het einde in een flow, soms krachtig, soms rustig, maar altijd vanuit een energiestroom en intentie die geleid wordt door je ademhaling. De flow van de bewegingen helpen je spieren lekker op te warmen, je lichaam soepeler te laten bewegen en stress los te laten, terwijl je tegelijkertijd (veer)kracht en ruimte in lichaam en geest opbouwt. Denk aan water in een rivier dat stroomt…soms rustig, soms wild, maar altijd verbonden en vloeiend.

Marjorie werkt vaak met vragen of thema’s, zoals ‘wat is kracht?’, om het ontdekkingsproces van je lichaam, beweging en emotie te helpen verdiepen.

Iedereen is welkom, zowel beginnende als ervaren yogi’s.


Vinyasa flow yoga is voor iedereen geschikt.

 

Meer informatie opvragen

 

14 + 11 =