Lekker ontspannen de week beginnnen bij Yoga Yuga

Persoonlijk

Mijn naam is Annelien Brunink en ik woon in Almelo samen met mijn zoon Levi en mijn dochter Rena.

Naast de Yoga- en Pilateslessen die ik Almelo in mijn eigen studio geef, werk ik twee dagdelen per week op een sportschool in Enschede. Daar geef ik o.a. Yoga- en Pilateslessen.

Ik heb in het recente verleden o.a. power-yogalessen gegeven op diverse sportscholen. Hier ontstond voor het eerst het idee om een opleiding tot yogadocent te gaan volgen.

Voor mijn eigen ontwikkeling en ontspanning ben ik Raja yoga gaan doen in Almelo. Via de yogalerares kwam ik in contact met Purusha en daar ben ik begonnen met mijn opleiding tot yogadocent. Het diploma is inmiddels gehaald maar voor mijn gevoel ben ik nog lang niet klaar met mijn opleiding / ontwikkeling.

Met name het leven zelf is voor mij een dagelijkse leerschool. Daarnaast probeer ik regelmatig bijscholingen, workshops en cursussen te volgen.

Hieronder vind je de opleidingen, cursussen en bijscholingen die ik tot op heden heb gevolgd (gerelateerd aan mijn huidige beroep) :

2006: Fit-Care Mental Docent; 4 daagse cursus Mental-instructeur.

2011: Yogadocent Stichting Purusha te Hellendoorn; 4 jarige opleiding Yogadocent.

2011: Critical Alignment Yoga; 4 levels bijscholing CAY onder leiding van Gert van Leeuwen.

2013: Bellabaci Cupping; Workshop Cupping.

2014: Vitaal in de overgang; Bijscholing onder leiding van Gonnie van de Lang.

2014: Euro AHV; Herhalingscursus Reanimatie inclusief AED.

Afbeelding 1

like YY op facebook

Contact:

PRINSENSTRAAT 20
7607JD ALMELO

06-40616498
info@yogayuga.nl

OPENINGSTIJDEN

Met ingang van aug 2014:

maandagochtend:
09.00-10.00 (YOGA 60 min)
10.15-11.30 (YOGA 75min)
12.45-13.15 - Lunchmeditatie

dinsdagavond:
19.00-20.15 (YOGA 75 min)
20.30-21.45 (YOGA 75 min)

woensdagavond:
19.00-20.15 (YOGA 75 min)
20.30-21.30 (PILATES 60 min)

donderdagochtend:
09.30-10.45 (YOGA 75 min)

vrijdagochtend:
09.00-10.00 (PILATES 60 min)
10.15-11.30 (YOGA 75 min)

zondagochtend (iedere 2e zondag sep, okt,nov, dec):

10.30-12.00 (FLOWYOGA 90 min)

 

INSCHRIJVEN GRATIS PROEFLES