Workshop Meditatie en bewustwording

Meditatie is een innerlijke weg tot bewustwording waardoor er een zodanige verstilling optreedt dat je in contact komt met de kern van jouw wezen. Meditatie is ook wel het contact, de innerlijke dialoog aan gaan met jouw Zelf.
In deze workshop maak ik gebruik van visualisatie waarbij de aandacht gericht wordt op het hartcentrum. Ik werk met het symbool voor de universele liefde, de witte roos.
Door in je het hartcentrum een witte roos te visualiseren als symbool van universele liefde en je aandacht hier op te richten geeft het symbool haar energie vrij.
Het hartcentrum wordt ook wel de poort naar de ziel genoemd. Door het openen van het hartcentrum kan jouw ziel gaan stralen. De ziel wil niets liever dan zich uitdrukken in de stof, via jouw menselijke persoonlijkheid.
Zo ben je in staat om steeds meer te gaan leven vanuit het hart. Dit betekent dat je meer rust en vrede in jouw leven kunt gaan ervaren.
Ik laat jullie tevens kennismaken met de zg. boomoefening. Dit is een oefening om te aarden. Aarden wil zeggen aanwezig zijn in het hier en nu. Ook breng je jouw energie in balans waardoor je minder vatbaar bent voor de energieën om jou heen.

Dag/datum Naam WS YY-leden Niet leden Normaal Min dln Max dln Duur/max Aanvang
Vrijdag 26 oktober Meditatie en bewustwording € 5,- € 10,- € 15,- 3 12 1 uur 19:30

Deze workshop wordt gegeven door Marjan Snel van “Marjan Snel, Praktijk voor Holistische hulpverlening. Kijk voor meer informatie op http://marjansnel.nl/