Workshop ‘Zet de tijd naar je hart’

Tijd bestaat slechts om te voorkomen dat alles tegelijk gebeurt, is een uitspraak van Albert Einstein. Gebruik jij je tijd zo, dat je ’s avonds met een voldaan gevoel de dag afsluit? Dan zet jij blijkbaar de ‘tijd naar je hart’. Of ervaar je die voldoening niet en voel je je juist uitgeput, omdat je het idee hebt dat je de hele dag druk bent geweest zonder dat je iets concreets hebt gedaan? Dan kan het helpen om je dag- en weekindeling eens onder de loep te nemen en keuzes te maken om je tijd anders te besteden.

In de workshop Zet de tijd naar je hart, geeft professional organizer Inge Alberts-de Groot  inzicht hoe en met welke activiteiten jij je tijd vult. Met behulp van het timemanagement kwadrant van Stephen Covey en enkele beeldende metaforen, wordt duidelijk welke activiteiten energie wegslurpen en welke voedend zijn, waarna je beter in staat bent te bepalen wat jou meer rust én energie geeft.

Dag/datum Naam WS YY-leden Niet leden Normaal Min dln Max dln Duur/max Aanvang
Donderdag 25 oktober Zet de tijd naar je Hart € 10,- € 15,- € 22.50,- 1 15 2 uur 19:30

Deze workshop wordt gegeven door Inge Alberts van Alberts Organizing. Kijk voor meer info op http://www.albertsorganizing.nl/