Na een groot succes vorig jaar is de ademsessie terug! Zaterdag 17 december wordt er een ademsessie verzorgd door ademcoaches Céline en Eline. Zij hebben ervaring met het begeleiden van verschillende groepen mensen op het gebied van ademwerk.

In deze drie uur durende sessie duiken we in verschillende onderdelen van de ademhaling. Inspanning en ontspanning. Leren stilstaan na het rennen.

Aan het begin van de sessie zullen we ceremoniële cacao schenken. Het medicijn die de Maya´s in Zuid-Amerika lang geleden al gebruikten. De drank gemaakt met rauwe cacao opent je hart en zit boordevol antioxidanten en vitamines.

Door bewust en met meer verdieping te ademen mag je even uit je hoofd, en échte connectie maken met jouw lichaam. Je reset niet alleen je zenuwstelsel, maar ook ontlaad je opgebouwde spanning.

We reiken jou tools aan om jezelf te reguleren, jezelf in en naar elke “staat van zijn” te kunnen begeleiden. Krijg hierdoor meer controle over jouw leven!

Praktische informatie:

Wanneer: Zaterdag 17 december 2022

Tijd: 13:30 – 16:30 uur. Inloop vanaf 13.15 uur

Waar: Yoga Yuga, Prinsenstraat 20, 7607 JD Almelo

Prijs: 65 euro, early bird t/m 17 november: 60 euro

Facilitators: Céline Kersten en Eline Bouma

Je kunt ons vinden op Instagram onder: @celinesannekersten en @breathflowcoaching

Het opgeven kan via Yoga Yuga

Graag horen we het van tevoren als je zwanger bent, je te maken hebt met hyperventilatieklachten, als je een hoge bloeddruk hebt en als er sprake is van actief trauma en/of een psychose.